Content Hoofdnavigatie Servicelinks Zoeken
< Rendement.nl
ArboRendement
BestuurRendement
BVRendement
FARendement
FiscaalRendement
HRRendement
MarketingRendement
MijnRendement
MTRendement
OCRendement
OfficeRendement
ORRendement
PCRendement
SalarisRendement
Home > Nieuws > Marktplaats gooit het over een andere boeg
Vaknieuws Marketing Rendement

Marktplaats gooit het over een andere boeg

20 maart 2012 - Er waait een frisse wind door Marktplaats. Het ontwerp van de veilingsite ondergaat een verandering. Eén van de aanpassingen is dat er duidelijker onderscheid gemaakt zal worden tussen nieuwe producten en tweedehands producten. Bezoekers blijken namelijk steeds vaker op zoek te gaan naar nieuwe producten. In de zomer moet de nieuwe website van Marktplaats voor iedereen beschikbaar zijn.

Aan het uiterlijk van Marktplaats is in de afgelopen jaren weinig veranderd. Nu krijgt de website dan toch een make-over. Niet alleen komt er een nieuw ontwerp, maar ook wordt Marktplaats gebruikersvriendelijker. Zo wordt het plaatsen van advertenties makkelijker. Er hoeven op de nieuwe website minder velden ingevuld te worden bij het plaatsen van een advertentie. Ook zullen bezoekers de foto’s bij advertenties kunnen vergroten. Verder wordt het aantrekkelijker om uw producten tentoon te stellen. Er komt namelijk meer aandacht voor nieuwe producten. Marktplaats heeft vastgesteld dat er steeds meer wordt gezocht naar nieuwe producten. Eén op de vier bezoekers blijkt zelfs elk kwartaal een fonkelnieuw product te kopen op de veilingsite.

Nieuwe Marktplaats in de zomer

De metamorfose van Marktplaats moet in de zomer afgerond zijn. In de komende weken krijgen 50.000 consumenten toegang tot de vernieuwde website. Zij mogen feedback geven, zodat marktplaats de laatste puntjes op de i kan zetten. Een exacte lanceringsdatum kan Marktplaats daarom nog niet geven.

Bekijk themapagina's: Adverteren Feedback Inhaken Marketingkanalen

Reacties

geen reacties Login of registreer u om te reageren.

Opleidingen Marketing Rendement

Poll

Weet u welke huisstijldragers uw bedrijf allemaal heeft?

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief

Wekelijks vaknieuws in uw mailbox?

marketing

Login of registreer

Inloggen voor extra toegang

Rendement Uitgeverij BV
Conradstraat 38

Postbus 27020
3003 LA Rotterdam

T: 010-2433933
F: 010-2439028
Rendement

Copyright © 2015 Rendement. Alle rechten voorbehouden