Content Hoofdnavigatie Servicelinks Zoeken
< Rendement.nl
ArboRendement
BestuurRendement
BVRendement
FARendement
FiscaalRendement
HRRendement
MarketingRendement
MijnRendement
MTRendement
OCRendement
OfficeRendement
ORRendement
PCRendement
SalarisRendement
Home > Nieuws > Geen stormloop nieuwe top level-domeinen
Vaknieuws Marketing Rendement

Geen stormloop nieuwe top level-domeinen

28 maart 2012 - Er is geen run op de nieuwe top level-domeinen. Het is sinds januari mogelijk om generieke domeinnamen zoals .rotterdam en .google te claimen. Tot nu toe zijn er wereldwijd ongeveer 290 aanvragen binnengekomen. Tot half april is het nog mogelijk om u in te schrijven voor een generiek top level-domein. Op 1 mei verschijnt dan de lijst met bedrijven die zich hebben ingeschreven.

In het bericht ‘Rendement.nl of toch liever nl.rendement?’ kon u al lezen dat het mogelijk is geworden om uw merk op een bijzondere manier in uw domeinnaam te verwerken. Er hangt echter een flink prijskaartje aan deze zogeheten top level-domeinen. Misschien is dat de reden dat er pas een paar honderd aanvragen zijn binnengekomen bij Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). Dit is de organisatie die de top level-domeinen verstrekt. De inschrijving sluit op 12 april. Om die deadline te halen moet u zich uiterlijk 29 maart registreren. Mocht u interesse hebben dan heeft u dus nog maar één dag de tijd. Hoewel er een tweede ronde lijkt te komen.

Bezwaar tegen top level-domein

Op 1 mei verschijnt de lijst van aanvragers, en de domeinen die zij willen claimen. Dan breekt een periode aan waarin er bezwaar mag worden gemaakt. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er sprake is van inbreuk op merkrecht. Op 12 november wordt bekendgemaakt welke aanvragen zijn geaccepteerd en welke (voorlopig) zijn afgewezen.

Bekijk themapagina's: Domeinnamen Google

Reacties

geen reacties Login of registreer u om te reageren.

Opleidingen Marketing Rendement

Poll

Weet u welke huisstijldragers uw bedrijf allemaal heeft?

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief

Wekelijks vaknieuws in uw mailbox?

marketing

Login of registreer

Inloggen voor extra toegang

Rendement Uitgeverij BV
Conradstraat 38

Postbus 27020
3003 LA Rotterdam

T: 010-2433933
F: 010-2439028
Rendement

Copyright © 2015 Rendement. Alle rechten voorbehouden