Content Hoofdnavigatie Servicelinks Zoeken
< Rendement.nl
ArboRendement
BestuurRendement
BVRendement
FARendement
FiscaalRendement
HRRendement
MarketingRendement
MijnRendement
MTRendement
OCRendement
OfficeRendement
ORRendement
PCRendement
SalarisRendement
Home > Nieuws > Het zilveren doek een gouden greep?
Vaknieuws Marketing Rendement

Het zilveren doek een gouden greep?

12 april 2012 - Adverteren kan op veel verschillende manieren. Een medium dat vaak over het hoofd wordt gezien is het bioscoopscherm. Zodra het licht uitgaat, zijn alle ogen op het doek gefixeerd. En dat maakt de bioscoop een uitermate geschikte plek om uw bedrijf aan te prijzen via een advertentie of commercial. U kunt bij meerdere exploitanten terecht voor het inkopen van advertentieruimte in de bioscoop.

Ondanks de opmars van dvd’s en illegaal downloaden, trekt de bioscoop nog altijd veel bezoekers. Met een advertentie in de bioscoop kunt u een gevarieerd publiek bereiken. Er zijn verschillende manieren om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. De meest voor de hand liggende manier is een advertentie of een commercial voorafgaand aan de film. De aandacht van de bezoekers is dan al vol spanning op het scherm gevestigd. Maar er zijn in sommige filmtheaters ook mogelijkheden om buiten de zaal te adverteren, bijvoorbeeld op A3-posters in de toiletten.

Aanbieders bioscoopreclame

Voor advertenties op bioscoopschermen kunt u terecht bij een exploitant. Cinefox en Jean Mineur Mediavision zijn verreweg de grootste aanbieders in Nederland, maar er zijn ook kleinere aanbieders op de markt. Bij welk bedrijf u aan moet kloppen hangt af van de bioscoop die u op het oog heeft. U kunt bij de betreffende bioscoop navragen met welke exploitant er een contract is afgesloten. U kunt ook contact opnemen met brancheorganisatie NVB (Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten). Op de website van NVB vindt u ook een volledige lijst met Nederlandse bioscopen.

Bekijk themapagina's: Vereniging Marketingkanalen Inhaken Adverteren

Reacties

geen reacties Login of registreer u om te reageren.

Opleidingen Marketing Rendement

Poll

Weet u welke huisstijldragers uw bedrijf allemaal heeft?

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief

Wekelijks vaknieuws in uw mailbox?

marketing

Login of registreer

Inloggen voor extra toegang

Rendement Uitgeverij BV
Conradstraat 38

Postbus 27020
3003 LA Rotterdam

T: 010-2433933
F: 010-2439028
Rendement

Copyright © 2015 Rendement. Alle rechten voorbehouden