Stel uw zakelijke vraag aan:

Ad Bonis

Ad Bonis

Accountant

Organisatie: Bonis Accountancy

Gespecialiseerd in: aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsrecht, successierecht, correspondentie met Belastingdienst zoals bezwaarschriften en overig belastingadvies inzake duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), het geven van lezingen, advies van ondernemingsvorm en advies inzake continuïteit van de onderneming.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Een passie voor cijfers, ondernemerschap en duurzaamheid

Bonis Accountancy wil voor de MKB-ondernemer een gesprekspartner zijn; een klankbord en tegelijkertijd ook een coach. Zo bouwen we samen aan een duurzame relatie en kijken we samen vooruit en onderkennen we samen vooraf mogelijke problemen. Ondernemen doe je immers samen.

Missie: onze toegevoegde waarde = uw tijdbesparing

Bonis Accountancy richt zich op ondernemers in het MKB en wij willen voor hen een solide en betrouwbare partner zijn. Wij bieden toegevoegde waarde omdat wij klantgericht en innovatief denken waardoor je als MKB-ondernemer in alle fasen van je ondernemerschap beter presteert. Wij gaan voor de ‘klik’; wij kiezen voor de klant en de klant kiest voor ons zodat wij elkaars inspiratiebron kunnen zijn.


Visie: waar gaan we voor? 

Onze visie is dat in de nabije toekomst het boekhoudproces volledig geautomatiseerd zal zijn. Hierdoor komt veel management informatie beschikbaar die je als ondernemer moet gaan gebruiken en tegelijkertijd gaan we ook op een andere manier denken.

We gaan van de economie ‘oude stijl’ (de graaicultuur) naar een economie ‘nieuwe stijl’ waar de begrippen People, Planet, Profit, Prophecy, Passion & Promise centraal staan. Het aangaan van duurzame relaties – in en met alles wat je doet – is hierbij het uitgangspunt 

Stel mij een vraag