Stel uw zakelijke vraag aan:

Bart Agerbeek

Bart Agerbeek

Belastingadviseur, Partner

Organisatie: Hendrikx en Bakker

Gespecialiseerd in: loonheffingen, expats en compensation & benefits. Heeft meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Hendrikx en Bakker is een advieskantoor met in totaal 9 medewerkers, gespecialiseerd in fiscale en pensioen-juridische advisering. De omvang van ons kantoor garandeert korte lijnen met onze klanten, betrokken en alerte adviseurs en flexibiliteit bij onze dienstverlening.

De adviseurs van Hendrikx en Bakker beschikken over ruime ervaring in hun vakgebied. Zo kunnen wij als klein kantoor hoogwaardig fiscaal- en pensioenadvies leveren.

Vanuit ons kantoor in Tilburg biedt Hendrikx en Bakker een laagdrempelige toegang tot ervaren fiscale specialisten op het gebied van bedrijfsopvolging, pensioen, loonheffingen en familievermogensplanning.

Daarnaast beschikken onze fiscalisten over gedegen kennis van alle fiscale materie die van belang is voor het MKB; van het starten van een onderneming, samenwerking en fusie, tot bedrijfsopvolging en emigratie.

Tegelijk kunt u bij Hendrikx en Bakker terecht voor allround fiscale dienstverlening, zoals het verzorgen van fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting, erf- en schenkbelasting, en loonheffingen).

Werkt o.a. voor:

  • opzetten trajecten en begeleiden van grensoverschrijdende arbeid voor internationaal opererende concerns;
  • implementeren van werkkostenregeling;
  • aanvragen en begeleiden trajecten loonkostensubsidies (WBSO, RDA);
  • voorbereiden en begeleiden looncontroles.

Stel mij een vraag