Stel uw zakelijke vraag aan:

AVK

AVK | Innovatie > Training > Advies

Meerdere adviseurs

Organisatie: AVK | Adviesgroep Voor Kantoorinnovatie

Gespecialiseerd in: Slimmer werken op kantoor, MS Office (Outlook, Excel, Word, OneNote, PowerPoint), SharePoint, Het Nieuwe Werken, Papierloos Vergaderen, Digitaal Archiveren, Tablets (iPad, Android, Windows, Surface), Social Media, Papierloos werken, Werkdruk & Stress Management, Performance Improvement, Het Nieuwe Secretariaat, Next level Secretaresse, Werken in de Cloud.

Stel mij een vraag

Meer informatie

AVK heeft de volgende adviseurs voor u klaar staan:

Bouke van Kleef
Innovatiecoach slimmer werken - directeur

Marianne Smits
Innovatiecoach slimmer werken

Ed Hartskeerl
Trainer & adviseur

Dick van der Boor
Trainer & adviseur

Inge Verweij
Trainer & adviseur

Marlon Hartskeerl
Trainer & adviseur

Miranda Meiners
Opleidingsadviseur en huisstijl specialist

Birgit Albetsmeier
Huisstijl specialist en programmeur

AVK is al meer dan 30 jaar toonaangevend in innovatief & efficiënt werken op kantoor. Het is onze passie het werk op kantoor slimmer, sneller en leuker te maken met bestaande of nieuwe hulpmiddelen. Vanuit onze praktische aanpak op maat bieden we een podium om slimmer te gaan werken op kantoor.
Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen & workshops bij u op locatie (in-company), al dan niet gevolgd door 'on the job'-coaching. Daarnaast adviseren en begeleiden wij u met het plannen en implementeren van nieuwe manieren van samenwerken.

Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten. Een enthousiaste en bezielende training, geheel afgestemd op de wensen en verwachtingen van de deelnemers en de organisatie. De AVK coaches en trainers zijn professionals op het gebied van het optimaliseren van administratieve methodes en managementprocessen en zijn dagelijks actief in het vernieuwen van manieren van werken. Daarnaast zijn zij auteurs van diverse handboeken en werkwijzers.

Werkt o.a. voor:

  • Unilever
  • Endemol
  • Friesland Campina
  • Ministerie van Economische Zaken
  • Academisch Medisch Centrum Amsterdam
  • Erasmus Universiteit

Stel mij een vraag