Stel uw zakelijke vraag aan:

AVK

AVK Training & Coaching
AVK activeert waarom

Meerdere adviseurs

Organisatie: AVK | Adviesgroep Voor Kantoorinnovatie

Gespecialiseerd in: Training en advies op het gebied van Microsoft 365 en Office 365, Secretariaat, Privacy, Persoonlijke ontwikkeling, Teameffectiviteit.

Stel mij een vraag

Meer informatie

AVK heeft de volgende adviseurs voor u klaar staan:

Bouke van Kleef
Innovatiecoach - directeur AVK

Marianne Smits
Innovatiecoach

Ed Hartskeerl
Trainer & adviseur

Dick van der Boor
Trainer & adviseur

Inge Verweij
Trainer & adviseur

Sjoerd Sijmonsma
Trainer & adviseur

Birgit Albetsmeier
Programmeur

De wil om te veranderen vormt de basis voor succesvolle vernieuwing.
En met AVK weet je jezelf gesteund door mensen die deze wil binnen jouw organisatie weten te voeden. En zeker zo belangrijk, mensen die deze honger naar vernieuwing weten te stillen. Met AVK beschik je over een veelheid aan ingrediënten (kennis, inzichten en ondersteuning) om het voor jou vernieuwende gerecht samen te stellen.

Of het nu gaat om een maatwerk begeleidingstraject in Microsoft Office 365 of het ontwikkelen van jouw team, AVK zorgt ervoor dat mensen het maximale eruit weten te halen. Daarbij moet duidelijk zijn dat de honger blijft. Want ook in de nabije toekomst moeten we elkaar de ‘waarom-vraag’ blijven stellen.

De ontwikkeling van moderne werkprocessen heeft mede dankzij de techniek een enorme vlucht genomen. Slimmer samenwerken is de kernspreuk van dit moment. Meer doen in minder tijd en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hierdoor komen werk en privé meer in balans, zijn werknemers meer betrokken en beter op elkaar ingespeeld.

Hoewel we een langdurige samenwerking nastreven beogen we als AVK snel resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers. Onze resultaatgerichte werkwijze zorgt voor doorwrochte en snelle successen. Juist door periodiek de waarom-vraag te stellen kun je met relatief kleine aanpassingen iedere keer opgefrist vooruit.


Werkt o.a. voor:

  • Unilever
  • Endemol
  • AKD
    Diverse Gemeentes en Provincies
  • Diverse Ministeries
  • Academisch Medisch Centrum Amsterdam
  • Erasmus Universiteit

Stel mij een vraag