Stel uw zakelijke vraag aan:

Carola van Vilsteren

Carola van Vilsteren

BTW adviseur

Organisatie: Van Vilsteren BTW advies te Heelsum

Gespecialiseerd in: BTW. Meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

BTW, als bedrijf of organisatie ontkomt u er niet aan. Het moet. Maar hoe kunt u zo efficiënt mogelijk aan uw administratieve en factureringsverplichtingen voldoen? En gebruik maken van besparingsmodellen? Daarvoor zoekt u een adviseur. Van Vilsteren BTW advies biedt u die adviseurs.

Wij staan klaar voor bedrijven en non-profit organisaties. Van groot tot klein. We adviseren ook overheidsinstellingen en accountants-, belastingadvies- en administratiekantoren zonder eigen BTW-adviseur. We helpen u met het implementeren van BTW in uw administratieve organisatie. We sporen de risico’s op en beheersen ze. Schrijven fiscale handboeken op maat en kunnen u van dienst zijn bij fiscale vertegenwoordiging.

Van Vilsteren BTW advies biedt producten aan waarmee u zélf basiskennis opdoet voor het eenvoudig beantwoorden van vragen over BTW. Via onze website www.btwadvies.com bestelt u onze memo’s, rekenmodellen, boekjes en nieuwsbrieven. Wij helpen graag met advies op maat. Snel, deskundig en onafhankelijk. Gericht op de beste oplossing en altijd praktisch toepasbaar.

BTW in de praktijk. Van Vilsteren BTW advies verzorgt praktijkcursussen BTW en publiceert regelmatig BTW gerelateerde artikelen in diverse vakbladen.

Onze adviseurs hebben de kennis, het inzicht, het antwoord waar u naar zocht. Wij helpen u graag op weg. Met hart voor úw zaak. Snel. Deskundig. Onafhankelijk. Gericht op de beste oplossing. En altijd praktisch toepasbaar. Daar staan wij voor. Bezoek voor meer informatie onze website www.btwadvies.com. Dat is 100% BTW advies. Al jaren.

Stel mij een vraag