Stel uw zakelijke vraag aan:

Hans Kennis

Hans Kennis

Senior consultant

Organisatie: Montae & Partners

Specialisatie: Als senior adviseur begeleid ik ondernemingsraden bij diverse pensioenvraagstukken. Ik ben o.a. gespecialiseerd in het wijzigen van regelingen, het harmoniseren van regelingen en verlengen van pensioencontracten. Ik vind het belangrijk dat de ondernemingsraad het actuele thema pensioen begrijpt en duidelijk kan overbrengen naar haar achterban. Het behartigen van de belangen van de OR staat in de advisering voorop, samen met het respect voor de werkgever. Ik probeer zowel inhoudelijk als procesmatig de linking pin te zijn tussen de ondernemingsraad en de werkgever.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Montae en Partners is sinds 1997 onafhankelijk dienstverlener op het gebied van pensioen en verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wij behoren inmiddels tot de Nederlandse top en hebben veel kennis in huis. We kunnen snel schakelen met (pensioen)juristen, actuarissen en zorg en inkomen specialisten. Zo geven we werkgevers, deelnemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen altijd het beste en meest complete advies. Maar Montae & Partners gaat verder. Wij volgen de ontwikkelingen van het pensioenlandschap op de voet en kijken daarbij ook naar de veranderende behoefte van deelnemers en diens financiële planning. Wij snappen de rol die de OR hierin speelt. Met een persoonlijke, objectieve en pragmatische aanpak lossen wij elke vraag rondom pensioen en andere arbeidsvoorwaarden voor u op. Kijk voor meer informatie op www.ORpensioen.nl

Ondernemingsraden die door Montae & Partners recent zijn geadviseerd zijn: CWS, GE Healthcare, Nederlandse Waterschapsbank N.V., Q8, Shimano, AerData (Boeing) TNT Express, Bose, Mercedes CAC, Friesland Campina, Coca Cola, DannFoss, Erdee Media Groep, Volvo, Trinseo, Manpower, Marsh, Van Ameyde, Flyct, Flextronics, Messer, Tetra Pak, Sekisui, Hoffmann Bedrijfsrecherche, Bosch, Havenbedrijf Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Quaker, Technische Unie, Vitam, Zeelandia, DHL.

Stel mij een vraag