Stel uw zakelijke vraag aan:

Hans van der Spek

Hans van der Spek

Manager Kenniscentrum HRM

Organisatie: Berenschot

Gespecialiseerd in: Financiële aspecten rondom HR waaronder harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken; vraagstukken met betrekking tot de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. 30 jaar werkervaring op het snijvlak van Finance, IT en HR.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al ruim 75 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten. Sinds 1962 heeft Berenschot een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel en inmiddels ook vestigingen op de Antillen, in Ghana en Zuid-Afrika.

Berenschot heeft zeer ruime, aantoonbare ervaring en expertise op het hele vakgebied van HRM. Wij onderscheiden ons niet alleen met onze brede kennis en ervaring, maar juist door dit te koppelen aan een intensieve samenwerking met klanten (resulterend in een top 3-positie van adviesbureaus met de hoogste klantwaardering)

Vanuit het Kenniscentrum HRM biedt Berenschot organisaties inzicht in de laatste (HR-)trends en helpt hen deze te vertalen naar hun bedrijfsspecifieke situatie. We reiken instrumenten aan die u helpen actuele thema's en vraagstukken het hoofd te bieden. Daarnaast voert Berenschot al vele jaren het HRM Ken- en stuurgetallenonderzoek en diverse beloningsonderzoeken uit, in veel gevallen in samenwerking met gerenommeerde partners. Meer informatie: www.berenschot.nl/kenniscentrumhrm

Werkt o.a. voor:

  • Achmea
  • Eneco
  • TenneT
  • Bovemij
  • Gemeente Hilversum
Diverse andere grote en kleinere organisaties

Stel mij een vraag