Stel uw zakelijke vraag aan:

Hilde Vossen

Hilde Vossen

Veranderspecialist

Organisatie: De Veranderspecialist

Gespecialiseerd in: veranderingen implementeren, persoonlijke coaching en de motivatie en prestaties van werknemers verbeteren.

Stel mij een vraag

Meer informatie

De Veranderspecialist is opgericht door Hilde Vossen om vooral bedrijven te helpen verbeteringen en veranderingen door te voeren met als resultaat tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers. Het is mijn passie om managers te helpen hun bedrijf/afdeling naar een kwalitatief hoger niveau te tillen.

Is goede resultaten behalen met tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers voor jou een probleem?

Managers vinden hier de strategieën en stappen om met hun medewerkers betere resultaten te halen wat zorgt voor tevreden klanten. Ben jij een manager die zonder dagelijkse zorgen en brandjes blussen goede resultaten wil behalen. Droom je ervan dat je top medewerkers hebt die met plezier naar hun werk gaan en proactief meedenken met oplossingen.

Voor veel managers is de kwaliteit van hun medewerker een bottleneck.

Je krijgt stress omdat je elke dag weer problemen moet oplossen, omdat je medewerkers niet goed communiceren, fouten maken en daardoor de klant ontevreden is. Goede medewerkers zijn schaars en moeilijk te vinden op de arbeidsmarkt. Dus je moet zelf jouw medewerkers stimuleren en ontwikkelen.

Vaak heeft dit te maken met het ontbreken van een systematische aanpak van de noodzakelijke verbetertrajecten.

Een duidelijke visie, strategie en actieplan dat ervoor zorgt dat je medewerkers proactiever worden, zelf verantwoordelijkheid nemen en betrokken zijn bij hun werk. Een tevreden medewerker heeft als resultaat een tevreden klant.
En daar kom ik om de hoek kijken ;-)

Ik kan je de strategieën leren waarmee je het resultaat van je verbetertrajecten verhoogt, maar ook meehelpen met het ontwikkelen van opleidingstrajecten en coaching.

Hierdoor bereik je met minder moeite de gewenste verandering en zorg je ervoor dat de verandering ook blijvend is.

Werkt o.a. voor:

Stel mij een vraag