Stel uw zakelijke vraag aan:

Jacco van den Berg

Jacco van den Berg

Oprichter en trainer

Organisatie: Van den Berg Training & Advies

Gespecialiseerd in: performance- en competentiemanagement, HRM en HRD, persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Al meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Het succes van organisaties wordt bepaald door de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van haar medewerker. Van den Berg Training & Advies heeft als doel medewerkers en organisaties beter te laten functioneren. De interventies die wij gebruiken zijn:

De synergie die ontstaat wanneer persoonlijke én organisatiedoelen worden bereikt, staat garant voor het succes van een organisatie.
Al bijna twintig jaar doen organisaties uit de profit- en non-profitsector een beroep op de kennis en ervaring van de trainers/adviseurs van Van den Berg Training & Advies. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land en wij ondersteunen leidinggevenden en HR-professionals op het gebied van:

Van den Berg Training & Advies ontwikkelt en verzorgt voor leidinggevenden en HR-professionals trainingen op het gebied van selectie-, beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken, coachen, leidinggeven en ziekteverzuim. Klik hier voor sfeerimpressies van trainingen.

Werkt o.a. voor:

Stel mij een vraag