Stel uw zakelijke vraag aan:

Jan de Wrede

Jan de Wrede

Senior advocaat

Organisatie: Marxman Advocaten

Gespecialiseerd in: contractenrecht.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Jan de Wrede is sinds 2008 advocaat en werkzaam op het gebied van het evenementenrecht, contractenrecht (waaronder agentuur, distributie, franchise en daaraan gerelateerde mededingingsrechtelijke vraagstukken) en ondernemingsrecht. Zijn klanten bestaan uit evenementenlocaties, organisatoren en toeleveranciers die actief zijn in de eventbranche. Daarnaast bestaan zijn klanten uit MKB en MKB+ bedrijven.

Voor diverse brancheverenigingen – zoals de Dutch Venue Association – is Jan het vaste juridische aanspreekpunt. Daarnaast levert hij regelmatig blogs aan informatieplatforms gericht op de eventbranche, zoals Eventbranche.nl en Event Inspiration. Ook geeft hij regelmatig cursussen op het gebied van het contractenrecht.

Marxman Advocaten (Amersfoort en Apeldoorn) richt zich op juridische begeleiding en advisering op strategisch niveau. Vanuit de visie dat bedrijven advocaten willen die zich verdiepen in de klantorganisatie, meedenken en proactief zijn, kiezen wij voor branche- en klantgericht ondernemen. Onderscheidend door persoonlijk contact en korte lijnen. Praktisch en effectief. Investeren in de klant is kenmerkend voor onze aanpak van iedere zaak. Met als resultaat: de beste oplossing voor de klant. Wij zijn graag een (gespreks-) partner in business die zorgt voor een kennisvoorsprong, zodat onze klant de kansen die zich voordoen optimaal kan benutten.

Stel mij een vraag