Stel uw zakelijke vraag aan:

joris Bijvoets

Joris Bijvoets

Functionaris Gegevensbescherming / Privacy consultant

Organisatie: AVG Compleet BV

Gespecialiseerd in: Privacybescherming en Informatiebeveiliging, waaronder AVG en ISO 27001.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Joris Bijvoets is Functionaris Gegevensbescherming voor een aantal klanten, variërend in grootte van 10 tot ruim 3.000 werknemers. Daarnaast werkt hij als ICT security officer en privacy consultant bij andere organisaties. Door deze diversiteit komt hij op veel verschillende manieren in aanraking met de invulling van de AVG, privacybescherming en informatiebeveiliging.

Met zijn ICT management achtergrond, zijn ervaring als ICT bedrijfsrechercheur en zijn certificering als lead auditor ISO 27001 (de norm voor informatiebeveiliging) is hij in staat een zeer complete dienstverlening aan te bieden. Zijn aanpak kenmerkt zich door een praktische inzet van beveiliging en privacy management.

AVG Compleet is opgezet met het idee dat voldoen aan de AVG een uitdaging vormt op veel vlakken. Daarom bieden wij een compleet spectrum aan specialisten op het gebied van privacy en beveiliging. Ook helpen wij bij ondersteunende zaken als persvoorlichting (noodzakelijk bij grote datalekken!), pentesting (gecontroleerde inbraakpogingen) of project management. Meer informatie over de dienstverlening van AVG Compleet vindt u op onze website, www.avg-compleet.nl.

Werkt o.a. voor:

  • SVRZ
  • Vernet Verzuimnetwerk
  • Fysiotherapiepraktijk de Gouden Reael
  • NIRPA
  • St. Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek/Waterland

Stel mij een vraag