Stel uw zakelijke vraag aan:

Kompasteam

Kompasteam

Navigatieconsultants voor het sturen op essentie vanuit KPI-dashboards

Organisatie: Kompasteam B.V.

Gespecialiseerd in: Het Kompasteam bestaat uit professionals met decennia aan ervaring in ondersteunen bij de bedrijfsvoering.

Stel mij een vraag

Uw organisatie verdient juiste, tijdige en relevante stuurinformatie. In tien overzichtelijke stappen worden uw missie en visie lijnrecht doorgetrokken naar de belangrijkste KPI’s op uw management dashboard. Uw medewerkers leren hier adequaat op te reageren en er wordt een cyclus van voortdurende verbetering geïntroduceerd, met als resultaat een organisatie die zichzelf op koers houdt. Het is daarmee helder aan welke doelen te werken.

De kompasmethode wordt uitgebreid beschreven in de boeken “Het Kompas” (managementboek) van Eldert de Jager en “Navigeren met KPI-dasboards” (leerboek voor het hoger onderwijs uitgegeven door Noordhoff uitgevers) van Eldert de Jager en Jako van Slooten. Met deze methode is uw organisatie stapsgewijs steeds beter in staat om te bepalen op welke KPI’s gestuurd moet worden en bij te sturen wanneer dat nodig is. Door het gebruik van de ingebouwde navigatiecyclus kunnen verbeteringen eenvoudig worden geïntroduceerd en geïmplementeerd. Dit resulteert in medewerkers die proactief aan het werk gaan om doelen te stellen en snel en zelfstandig kunnen bijsturen om zo optimale resultaten te behalen.

Stel mij een vraag