Stel uw zakelijke vraag aan:

AVK

Halsten Legal BV

Meerdere adviseurs

Organisatie: Halsten Legal BV

Gespecialiseerd in: Arbeidsrecht

Stel mij een vraag

Meer informatie

Halsten Legal BV heeft de volgende adviseurs voor u klaar staan:

Marit Pennock
Legal Counsel

Anneke Pelser
Senior Employment Legal Counsel

Anja Snoek
Legal Counsel (mr)

Halsten. Een kantoor met ruim 30 bedrijfsjuristen en advocaten, allen professionals op hun rechtsgebied. Altijd scherp, vakkundig en direct beschikbaar vanuit drie verschillende locaties in het land. Flexibel inzetbaar, betrokken en volledig op de hoogte van uw organisatie. En in het bezit van een brede trackrecord met gerenommeerde nationale en internationale cliënten.

Wij zijn Halsten. legal.together
Halsten is een kantoor van bedrijfsjuristen en advocaten. Het team bestaat uit professionals die kunnen bogen op expertise en ervaring op diverse gebieden. We werken vanuit: Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam en regelmatig op de locaties van onze cliënten in heel Nederland.
Halsten werkt als externe juridische afdeling en is een vaste waarde voor organisaties. Door structureel samen te werken met onze cliënten, kennen we de doelstellingen en hebben we korte lijnen binnen de organisatie. Dat betekent dat we proactief werken en tijdig onze bijdrage kunnen leveren. De organisatie heeft een vaste jurist met wie wordt samengewerkt en die tevens contactpersoon is. Daarnaast staat de capaciteit en expertise van de rest van het team ter beschikking. Cliënten profiteren van de efficiëntie van ons bedrijfsmodel; onze tarieven en tariefstructuren zijn de nieuwe norm in de behoudende markt van de juridische dienstverlening.

De ontwikkeling van moderne werkprocessen heeft mede dankzij de techniek een enorme vlucht genomen. Slimmer samenwerken is de kernspreuk van dit moment. Meer doen in minder tijd en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hierdoor komen werk en privé meer in balans, zijn werknemers meer betrokken en beter op elkaar ingespeeld.


Werkt o.a. voor:

  • Arbeidsrecht jurist TomTom International bv januari 2019-april 2019
  • Interim Arbeidsjurist bij KLM nv op afdeling HR Legal april 2019- heden
  • Interim legal counsel Manpower Group Netherlands bv januari 2017- heden
  • Interim legal counsel Lucas Bols Amsterdam bv januari 2017 -heden

Stel mij een vraag