Stel uw zakelijke vraag aan:

CS Opleidingen

Marjol Nikkels

Specialist Sociale Wetgeving

Organisatie: CS Opleidingen

Gespecialiseerd in: sociale zekerheid.

Stel mij een vraag

Meer informatie

CS Opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid en zorg. Grondleggers zijn Herwin Schrijver van Cylin BV en Marjol Nikkels-Agema van Sensio Konsult BV. Beiden verzorgen al sinds 1998 maatwerkopleidingen op het vakgebied van sociale zekerheid. De grote vraag naar opleidingen op het gebied van sociale zekerheid is niet zo vreemd. De ontwikkelingen in de sociale zekerheid volgen elkaar in hoog tempo op. Een organisatie met personeel heeft globaal met circa 40 wetten en/of regelingen te maken waar het de medewerkers betreft. De juiste uitvoering ervan is inmiddels een behoorlijk complexe puzzel.
Graag helpen wij u om met meer en betere kennis het niveau van de uitvoering te verbeteren. Niet alleen met opleidingen, maar ook met actuele informatie om de verworven kennis up-to-date te houden en tools om de kennis in de praktijk toe te passen.

Referentie van studenten:
De kennis en zeker de theoretische vertaling naar de praktijk draagt sterk bij om mijn specialistenrol zowel in- als extern goed in te vullen. Ik ben iedere dag weer blij dat ik de opleiding bij CS gevolgd heb en als register casemanager mijn opdrachtgevers op de juiste wijze kan adviseren.

Stel mij een vraag