Stel uw zakelijke vraag aan:

CS Opleidingen

Moniek Kennis

Advocaat arbeidsrecht

Organisatie: Marxman Advocaten

Gespecialiseerd in: arbeidsrecht.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Marxman Advocaten (Amersfoort en Apeldoorn) richt zich op juridische begeleiding en advisering op strategisch niveau. Vanuit de visie dat bedrijven advocaten willen die zich verdiepen in de klantorganisatie, meedenken en proactief zijn, kiezen wij voor branche- en klantgericht ondernemen. Onderscheidend door persoonlijk contact en korte lijnen. Praktisch en effectief. Investeren in de klant is kenmerkend voor onze aanpak van iedere zaak. Met als resultaat: de beste oplossing voor de klant. Wij zijn graag een (gespreks-) partner in business die zorgt voor een kennisvoorsprong. Zodat onze klant de kansen die zich voordoen, optimaal kan benutten.

Als advocaat adviseer en begeleid ik (HR-)managers en directeuren van grote en middelgrote ondernemingen bij onder meer reorganisaties, individuele ontslagzaken, concurrentiebedingen en het opstellen van overeenkomsten.

Onze klanten zijn middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden en non-profit organisaties verspreid over Nederland. We zijn actief in diverse branches, waaronder gezondheidszorg, ICT en sport.

Stel mij een vraag