Stel uw zakelijke vraag aan:

Pieter Visser

Pieter Visser

Fiscaal adviseur

Organisatie: Vincer fiscaal adviseurs B.V.

Gespecialiseerd in: het optimaal benutten van fiscale faciliteiten en subsidies voor innovatieve bedrijven (WBSO en innovatiebox). Daarnaast gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Vincer fiscaal adviseurs is een allround fiscaal adviesbureau dat is gefocust op het doorlopend optimaliseren van de fiscale positie van ondernemingen, ondernemers en particulieren. Als onderneming, ondernemer of particulier is het ondoenlijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels en wetten. Vincer biedt u als fiscaal specialist uitkomst. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden. Tevens leiden wij u door het doolhof van de fiscale verplichtingen. Onze werkwijze is proactief en praktisch met als doel het optimaliseren van uw fiscale positie.

Een zorgvuldige planning en afstemming tussen WBSO en innovatiebox is van groot belang voor een optimale uitkomst. Met betrekking tot de innovatiebox hebben wij inmiddels honderden dossiers behandeld; van kleine ondernemingen en startups tot grote multinationals. In nauwe samenwerking met de betrokken WBSO-adviseur en de eigen fiscalist of adviseur hebben wij als specialist voor veel ondernemingen het traject begeleid om tot een vaststellingsovereenkomst (VSO) innovatiebox te komen. Ook de verlenging van de VSO na afloop begeleiden wij. Gedurende de looptijd blijven wij betrokken en assisteren wij, als er gedurende de looptijd van de VSO wijzigingen optreden bij de onderneming (denk aan verkoop of bedrijfsoverdracht, herstructurering of de acquisitie en integratie van een onderneming). Het nauwkeurig toepassen van de fiscale (herstructurerings-)faciliteiten is daarbij van groot belang. Wij bieden ook de mogelijkheid om als second opinion een dossier te laten beoordelen.