Stel uw zakelijke vraag aan:

Rene van Dongen

Rene van Dongen

Senior consultant

Organisatie: Montae

Specialisatie: Als senior adviseur begeleid ik ondernemingsraden bij al hun pensioenvraagstukken. Ik ben gespecialiseerd in het wijzigen van regelingen en het harmoniseren van regelingen. Voor mij staat belangenbehartiging met respect voor de andere kant van de onderhandelingstafel voorop. Ik probeer daarbij zowel inhoudelijk als procesmatig de verbindende schakel te zijn tussen de ondernemingsraad en de werkgever.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Montae is sinds 1997 onafhankelijk dienstverlener op pensioengebied en behoort inmiddels tot de Nederlandse top. Natuurlijk hebben we alle kennis in huis, volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Zo geven we werkgevers, deelnemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen altijd het beste meest actuele advies. Maar Montae gaat verder. Wij snappen pensioen en alles wat erbij komt kijken, qua geld én gevoel. En wij snappen uw rol daarin. Daarom staan wij niet aan de zijlijn, maar aan uw zijde. Met een persoonlijke, objectieve en pragmatische aanpak lossen wij elke pensioenvraag op.

Ondernemingsraden die door Montae zijn geadviseerd zijn: Q8, TNT Express, Bose, Mercedes CAC, CWS, Friesland Campina, Coca Cola, DannFoss, Erdee Media Groep, Volvo, Trinseo, Manpower, Marsh, Van Ameyde, Flyct, Flextronics, Messer, Tetra Pak, Sekisui, Hoffmann Bedrijfsrecherche, Bosch, Havenbedrijf Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Quaker, Technische Unie, Vitam, Zeelandia, DHL.

Stel mij een vraag