Stel uw zakelijke vraag aan:

Richard van Zijll de Jong

Richard van Zijll de Jong

Eigenaar

Organisatie: Pino Design

Gespecialiseerd in: visuele communicatie, grafisch ontwerpen en fotografie.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Ontwerpbureau Pino Design is in 1998 opgericht door Richard van Zijll de Jong en Barbara van Manen. Ingegeven door ambitie en een veranderende markt, ontwikkelde Pino Design zich van een klassiek grafisch ontwerpbureau tot een bedrijf dat zich bezighoudt met het oplossen van vraagstukken rond visuele communicatie. Wat bleef is de ambachtelijke werkwijze en het oog voor detail en kwaliteit, geconcretiseerd werden ideeën rond storytelling, crossmediale concepten,fotografie en marketing.

Wij werken met een breed palet aan freelancers, zodat de organisatie klein kan blijven en we onze persoonlijke aandacht en werkwijze kunnen waarborgen.

Pino Design werkt vooral voor uitgeverijen en b2b-ondernemingen maar in ons klantenpakket vindt u ook kunstenaars en -instellingen, enkele stichtingen en een universiteit. In alle gevallen, zowel met onze opdrachtnemers als met onze opdrachtgevers, is samenwerking en streven naar het best haalbare resultaat binnen de mogelijkheden het uitgangspunt. Ongedwongen, discreet, kritisch en deugdelijk: dat is Pino Design.

Stel mij een vraag