Stel uw zakelijke vraag aan:

Laurens van der Horst

Roeselien Wekker

Trainer

Organisatie: Bureau Spraakwater

Gespecialiseerd in: training, coaching en advies op gebied van communicatieve vaardigheden: persoonlijk Leiderschap, spreken in het openbaar en pitchen.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Wanneer je goede ideeën hebt, een product of dienst onder de aandacht wilt brengen of simpelweg jouw boodschap wilt overbrengen zijn er drie stappen cruciaal om dit doel te bereiken , namelijk:

Stap 1: weten wie je bent en waar je voor staat |Persoonlijk leiderschap|
Stap 2 : het verbaal overbrengen op een overtuigende manier | Spreken in het openbaar
Stap 3:  jouw kennis en ideeën zodanig onder de aandacht brengen dat het kan raken om bijvoorbeeld iets te verkopen of iemand werkelijk te overtuigen. | Pitchen

Dit is mijn expertise en graag help ik mensen en organisaties in het maken van keuzes die nodig zijn om verbaal sterk en met zelfvertrouwen jezelf , product/ dienst of ideeën te presenteren.

Trainees en coachees zeggen over Roeselien:

"Een heel inspannende, leerzame en leuke dag. Vooral het stapsgewijs oefenen vond ik prettig. Bij Roeselien voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ze is deskundig en creëert een juiste omgeving. Ik ging er onzeker heen en kwam voldaan en vol vertrouwen weer thuis. Dankjewel Roeselien!" -

"Ontzettend veel geleerd door zelf heel veel oefenen. Roeselien gaf daarbij scherpe feedback en nuttige tips om tijdens de volgende opdracht toe te passen. Echt een geslaagde dag die ik iedereen aanraad."

Bureau Spraakwater helpt sinds 2007 maandelijks tientallen professionals, teams en politici hun overtuigingskracht presentatie- en vergadervaardigheden en argumentatiekracht te verbeteren. De trainingen worden hoog gewaardeerd, gemiddeld met een 9+. De trainers zijn ervaren, enthousiast en weten het maximale  uit hun deelnemers te halen.
Naast het geven van trainingen organiseert en leidt Bureau Spraakwater maandelijks debatten en bijeenkomsten.
Bureau Spraakwater geeft training aan een breed scala aan instellingen. Onze klanten zijn commerciële instellingen, (lokale) overheden, ministeries, onderwijsinstellingen

Stel mij een vraag