Stel uw zakelijke vraag aan:

shira vrij

Shira Vrij

Advocaat arbeidsrecht

Organisatie: Pot Jonker Advocaten NV

Gespecialiseerd in: arbeidsrecht.

Stel mij een vraag

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in Haarlem. We zijn trots op onze wortels en houden onze goede naam hoog. We weten wat er speelt, kennen de juiste mensen en kanalen. Zo kunnen we op een zeer efficiënte manier naar de beste oplossing voor uw zaak zoeken. Wij houden van korte lijnen, snel schakelen, zijn makkelijk bereikbaar en hebben een hoge kwaliteit voor concurrerende tarieven.

De advocaten van de sectie Arbeidsrecht zijn thuis in alle facetten van het arbeidsrecht. Van overgang van onderneming en reorganisatie tot individuele en collectieve ontslagzaken en alles daartussenin (zoals functioneringstrajecten, medezeggenschapsgeschillen, bedrijfsongevallen of het opstellen van een sociaal plan). Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons terecht voor het hele traject van re-integratie en eventueel (verweer tegen een) ontslag, inclusief het aantekenen van bezwaar en beroep tegen beslissingen van het UWV.

Op dagelijkse basis adviseer en begeleid ik P&O- en HRM-afdelingen van beursgenoteerde ondernemingen, grote ondernemingen en ondernemers in het MKB. Ik adviseer en procedeer over arbeidsrechtelijke kwesties in de breedste zin van het woord (denk aan reorganisaties, ziektegevallen, ontslag en CAO-kwesties). Bovendien denk ik graag mee over beleidsmatige vraagstukken en ben ik goed thuis in het Sociale Zekerheidsrecht.

Ik ben pragmatisch ingesteld en houd van praktisch advies. Daarnaast sta ik liever naast, in plaats van boven, een cliënt. Dit betekent dat ik meedenk en graag samen spar over de best mogelijke aanpak in een zaak. De best mogelijke aanpak verschilt namelijk per zaak en per cliënt.

Stel mij een vraag