Stel uw zakelijke vraag aan:

Simon Troost

Simon Troost

Trainer, adviseur, auteur & Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie

Organisatie: AdviceSelect

Gespecialiseerd in: Medezeggenschap, arbeidsomstandigheden, re-integratie en verzuim (de mens- en organisatiekant, niet de juridische kant). Bijna 15 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Advice select is een training en adviesbureau met als specialisatie arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. We staan voor een deskundig advies waarbij uw medewerkers en uw organisatie centraal staan.

De maatschappij verandert en u kunt er niet omheen. Van uw medewerkers wordt meer gevraagd en de productiviteit moet omhoog. Kosten van verzuim worden steeds hoger en van u wordt verwacht dat u medewerkers gezond en langer inzetbaar blijven.

De trainingen en adviezen van AdviceSelect zorgen voor tevreden, productieve, gemotiveerde en gezonde werknemers. Hierdoor blijven ze langer inzetbaar, presteren beter en zijn ze het visitekaartje van uw bedrijf.

Wij beheersen de hele adviesketen van preventie, verzuimbegeleiding tot re-integratie. Of u nu bezig bent een arbobeleid op te zetten, een hoog verzuim kent of een lastig te re-integreren werknemer heeft: AdviceSelect biedt u een oplossing op maat. En dat alles voor een concurrerende prijs.

AdviceSelect richt zich met trainingen en adviezen vooral op het MKB. We spreken uw taal en begrijpen dat u direct aan de slag wilt in plaats van het doorworstelen van dikke rapporten en bezig zijn met tijdrovende langdurige trajecten.

Aanbieding

De leden van de premium adviesdesk krijgen en korting van 10 % op ons uurtarief of dagdeelprijs.

Stel mij een vraag