Stel uw zakelijke vraag aan:

Suzanne Meijles

Suzanne Meijles

Schrijftrainer

Organisatie: ProTaal

Gespecialiseerd in: training geven op gebied van schrijven van wervende en overtuigende teksten. Heeft 18 jaar ervaring.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Natuurlijk moet een tekst correct zijn. Maar bij het schrijven van een wervende of overtuigende tekst gaat het om meer dan woorden alleen. Je doel is namelijk vooral je lezer aan te zetten tot actie. Ook als hij van tevoren niet had bedacht dat hij in actie wilde komen.

Ik leer je wat je kunt doen in een tekst om de lezer in beweging te brengen. Hoe maak je het hem gemakkelijk om ‘ja’ te zeggen tegen je voorstel? Ik geef schrijftraining aan professionals die met tekst klanten willen aantrekken. Met aanbestedingen en offertes bijvoorbeeld. Of door expertise te delen in een (vakblad)artikel.

Direct na mijn studie Nederlands (specialisatie taalbeheersing) begon ik als zelfstandig schrijftrainer. Daarna behaalde ik ook nog mijn masters aan de Universiteit Leiden in de sociale en organisatiepsychologie De combinatie van deze twee disciplines boeit me tot op het bot. Ze vullen elkaar perfect aan als het gaat over wervend en overtuigend schrijven.

Sinds 1996 trainde ik duizenden cursisten in het schrijven van heldere, aantrekkelijke en overtuigende teksten. Mijn cursisten zijn veelal hoogopgeleide professionals die bij kennisintensieve organisaties werken.

Ik schreef ook het boek 'Een beetje Beroemd - schrijfwijzer voor professionals die expert willen worden'. Het boek bevat praktische tips en adviezen over hoe schrijven je helpt om jezelf te profileren.

Werkt o.a. voor:

  • KPMG
  • Fox-IT
  • verschillende ministeries en gemeenten
  • Imtech
  • Amsterdam RAI
  • FloraHolland

Stel mij een vraag