Stel uw zakelijke vraag aan:

AVK

Maxime van Dort

Organisatie: Taylor Wessing

Gespecialiseerd in: Arbeidsrecht

Stel mij een vraag

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op vooruitstrevende ondernemingen. We werken nauw samen met onze cliënten om complexe problemen op te lossen, ideeën mogelijk te maken en ambities naar een hoger niveau te tillen. Kwaliteit is alles, we nemen geen genoegen met minder.

De praktijkgroep arbeidsrecht, pensioen en mobiliteit is één van de grootse afdelingen binnen Taylor Wessing Nederland. Bij Taylor Wessing werken meer dan 100 arbeidsrechtadvocaten internationaal, in Nederland staan er 10 arbeidsrechtspecialisten voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. We adviseren cliënten uit verschillende sectoren en industrieën over alle mogelijke arbeidsrechtelijke kwesties. Dit zijn voornamelijk werkgevers in de publieke en private sector, middelgrote ondernemingen en multinationals maar ook kleinere ondernemingen en particulieren. We adviseren op alle gebieden van individueel en collectief arbeidsrecht, evenals sociaal zekerheidsrecht. Zo treden wij bijvoorbeeld op in procedures voor Lidl, zijn we betrokken geweest bij een grote warehousesluiting binnen De Rooy en adviseren we Holland2Stay over allerlei verschillende arbeidsrechtelijke kwesties.

Wereldwijd adviseren wij onze cliënten op alle zakelijke gebieden met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen, vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 landen.

Stel mij een vraag