Stel uw zakelijke vraag aan:

shira vrij

Véza Vos

Advocaat arbeidsrecht

Organisatie: Pot Jonker Advocaten NV

Gespecialiseerd in: arbeidsrecht.

Stel mij een vraag

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in Haarlem. We zijn trots op onze wortels en houden onze goede naam hoog. We weten wat er speelt, kennen de juiste mensen en kanalen. Zo kunnen we op een zeer efficiënte manier naar de beste oplossing voor uw zaak zoeken. Wij houden van korte lijnen, snel schakelen, zijn makkelijk bereikbaar en hebben een hoge kwaliteit voor concurrerende tarieven.

De advocaten van de sectie Arbeidsrecht zijn thuis in alle facetten van het arbeidsrecht. Van overgang van onderneming en reorganisatie tot individuele en collectieve ontslagzaken en alles daartussenin (zoals functioneringstrajecten, medezeggenschapsgeschillen, bedrijfsongevallen of het opstellen van een sociaal plan). Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons terecht voor het hele traject van re-integratie en eventueel (verweer tegen een) ontslag, inclusief het aantekenen van bezwaar en beroep tegen beslissingen van het UWV.

Ik ben gespecialiseerd in het arbeids- en gezondheidsrecht en begeleid veel cliënten uit de zorgsector. Zo adviseer ik bijvoorbeeld over de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz), het beroepsgeheim en cliënten- en patiëntenrechten maar ook begeleid ik P&O- en HRM-afdelingen in individuele en collectieve ontslagzaken (reorganisaties). Daarnaast sta ik zorginstellingen en medisch specialisten regelmatig bij in (medische) aansprakelijkheidskwesties en tuchtprocedures.

Ik ben een doortastende advocaat die houdt van het contact met cliënten. Ik ben nuchter ingesteld en laat mij niet snel gek maken. Het voordeel hiervan is dat ik het overzicht behoud waardoor ik makkelijker met een cliënt mee kan denken over de beste aanpak in een zaak.

Stel mij een vraag