Stel uw zakelijke vraag aan:

Walter Landwier

Walter Landwier

Senior trainer en adviseur

Organisatie: Schateiland

Gespecialiseerd in: vergroten effectiviteit van de ondernemingsraad.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Ik ben trainer bij Schateiland; een trainingsbureau voor de ondernemingsraad. Wij zijn gekozen tot Beste Opleider van Nederland 2015 met een gemiddelde klantscore van een 9,1.

Ik werk voor veel verschillende soorten ondernemingsraden: in de zorg, ICT, telecommunicatie, vervoer, gemeenten en in de bancaire- en energiesector. Sinds 2016 schrijf ik iedere maand een artikel met praktische tips voor de ondernemingsraad voor OR Rendement.

Bij Schateiland maken wij uw ondernemingsraad effectiever met actieve en praktijkgerichte OR-trainingen en -cursussen. Onze meest gegeven trainingen zijn ‘Samen starten in de OR’ (o.a. WOR), ‘Samen werken aan invloed’ en ‘Teambuilding met de OR’. Wij zitten niet de hele dag in de kring maar combineren kleine onderdelen theorie met veel praktijkoefeningen.

Met onze verfrissende en dynamische trainingen ontdekt uw ondernemingsraad ieders talenten en leert deze benutten in de praktijk. Onze OR-trainingen en -cursussen worden geven op unieke eilanden en op bijzondere locaties bij u in de buurt. Uw ondernemingsraad vaart terug met concrete inzichten en afspraken voor in de praktijk.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze trainingen en cursussen voor ondernemingsraden: www.schateiland.com. Hier ziet u wie u voor gingen.

Als oud-advocaat ben ik er van overtuigd geraakt dat de ondernemingsraad effectiever wordt door beter samen te werken en niet zozeer door zich in de wet te verdiepen. Daarom geef ik u graag advies over effectief samenwerken, vergaderen, onderhandelen, invloed krijgen bij de bestuurder en over communiceren in de OR en met de achterban.

Stel mij een vraag