Alle regels voor de auto van de zaak

7 september 2015 | Door redactie

Kunt u alle veranderende regelgeving rond de auto van de zaak, de bijtelling en de administratieve eisen nog bijbenen? De bestaande regels veranderen immers binnenkort weer zoals aangekondigd in de Autobrief II.

De auto van de zaak is een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers. Er komt echter wel wat kijken bij de organisatie en de administratieve afhandeling. Zo gelden er bijvoorbeeld strenge eisen voor de rittenregistratie zoals u al kon lezen in de nieuwsartikelen ‘Rittenregistratie moet adressen vermelden’ en ‘Achteraf opgestelde rittenregistratie ongeldig’. En de regels zullen de komende tijd gaan wijzigen zoals u al kon lezen in het nieuwsartikel 'Autobrief II wijzigt bijtellingstarieven’.

De regels voor de auto van de zaak

MT Rendement heeft alle relevante zaken rond de auto van de zaak voor u bij elkaar gezet in een themadossier auto van de zaak. Hierin vindt u alle relevante regelgeving, ontwikkelingen en praktische tips bij elkaar. Het themadossier Auto van de zaak valt morgen bij abonnees op de mat.