Gratis boekhoudsoftware vergelijking ontvangen

4 juni 2015 | Door redactie

Onlangs publiceerde het onderzoeksbureau GBNED de Gids boekhoudsoftware 2015. In dit (gratis) te downloaden document vindt u een vergelijking van boekhoudpakketten. De informatie is toegespitst op ondernemingen van allerlei soorten omvang: zzp’ers, kleine mkb-ondernemingen, middelgrote mkb-ondernemingen, grote ondernemingen en multinationals.

De bedoeling van de Gids boekhoudsoftware 2015 is om verschillende soorten boekhoudpakketten te vergelijken. De gids besteedt ook aandacht aan trends en actuele onderwerpen, zoals cloud computing, elektronisch factureren en data-analyse. De uitkomsten van het onderzoek zijn in de gids gepresenteerd in drie delen:

  • deel 1: boekhoudsoftware voor zzp’ers en kleine mkb-ondernemingen, deze vergelijking omvat meer dan 50 softwarepakketten;
  • deel 2: boekhoudsoftware voor middelgrote mkb-ondernemingen, deze vergelijking omvat ongeveer 25 softwarepakketten;
  • deel 3: boekhoudsoftware voor grote ondernemingen en multinationals, deze vergelijking omvat ongeveer 10 softwarepakketten.

U kunt de gids gratis aanvragen

De analyse richt zich op zowel de implementatie als de functionaliteiten van het boekhoudsoftwarepakket. Bij implementatie kunt u denken aan besturingssystemen, overige benodigde programma’s en de mogelijkheid om het pakket bij meerdere administraties te gebruiken. De functionaliteit besteedt onder meer aandacht aan mogelijkheden zoals urenregistratie, herinneringen, factuurverwerking en een eventuele bankkoppeling. U kunt de gids in een aantal eenvoudige stappen gratis aanvragen. Om de gids te ontvangen hoeft u alleen uw e-mailadres en het soort onderneming in te vullen.  

Bijlagen bij dit bericht

Werken met de kolommenbalans
E-learning | VideoCollege 14 minuten
Werken met het grootboek
E-learning | VideoCollege 14 minuten