Uitgaven snel ingeboekt met nieuwe toepassing

4 november 2016 | Door redactie

Om het financieel verkeer voor organisaties sneller en efficiënter te laten verlopen, is er onlangs een nieuwe toepassing op de markt gebracht. Dankzij vernieuwde boekhoudsoftware kunnen uitgaven direct, binnen een seconde, geboekt worden in het juiste grootboek.

Bij- en afschrijvingen, bijvoorbeeld omdat u getankt heeft of een zakenlunch heeft betaald, worden met deze nieuwe toepassing direct geboekt in het boekhoudsysteem van uw organisatie. Dat maakt boekhouden voor uw organisatie een stuk eenvoudiger. Deze nieuwe toepassing is een grote stap voorwaarts ten opzichte van elektronisch factureren (tool). De boeking is zichtbaar via een app: u krijgt op uw mobiele telefoon direct bericht dat uw afschrijving in het grootboek is opgenomen. U hoeft dus niet meer 24 uur te wachten tot de afschrijving in uw boekhoudsysteem staat.

Samenwerking tussen boekhoudsoftware en bank

Tot nu toe is dit systeem alleen ingericht voor organisaties die als betaalwijze (tool) hebben gekozen voor de mobile only bank bunq. Deze ‘bank’ – want om geld veilig te mogen bewaren is een bankvergunning nodig en die is ook aan bunq afgegeven –  is vier jaar geleden gebouwd. Met deze nieuwe manier van betalen kan uw organisatie betalingen delen met andere en real-time geld overmaken en ontvangen. Deze real-time technologie van bunq is nu ook toegepast op boekhoudsoftware van Informer. Daardoor wordt uw uitgave per direct op de juiste plek geboekt in uw boekhoudsysteem.