Eindejaarstips kunnen flink voordeel opleveren

31 oktober 2022 | Door redactie

Welke acties moet een ondernemer of organisatie nog voor het eind van dit jaar aanpakken? En welke zaken moeten er juist uitgesteld worden tot volgend jaar om zo veel mogelijk gebruik te kunnen maken van de bestaande regels en de nieuwe regels uit onder andere het Belastingplan 2023 om geld te besparen? De eindejaarstips van Rendement zetten het op een rijtje.

Wie wil er nu teveel geld aan de Belastingdienst overmaken, niemand toch?! Tips die er dan ook voor zorgen dat de financiële/fiscale (af)rekening voor dit jaar lager uitvalt, zullen bij veel ondernemers en organisaties in deze barre economische tijden zeer welkom zijn. Wat moeten zij dit jaar nog aanpakken om voordeliger uit te zijn en wat moet er juist doorgeschoven worden naar 2023? De antwoorden zijn te vinden op Eindejaarstips 2022 (rendement.nl).

Links om direct naar de juiste categorie te springen

Rendement heeft de tips opgedeeld in categorieën, zoals onder meer de tips voor de BTW, salarisadministratie, de directeur-grootaandeelhouder (dga) en de inkomstenbelasting. Ook de personeelsadministratie komt aan bod. Bovenaan de pagina met eindejaarstips zijn de links te vinden om direct naar een categorie te springen.