Nog even geen Handboek Loonheffingen 2016

2 februari 2016 | Door redactie

Ondanks de toezeggingen van het ministerie van Financiën dat het Handboek Loonheffingen 2016 op 1 februari 2016 beschikbaar zou zijn, is het naslagwerk nog niet op de site van de Belastingdienst gepubliceerd. Het handboek wordt nu in de week van 8 februari verwacht.

In de Nieuwsbrief Loonheffingen 2016 en andere publicaties van de Belastingdienst is steeds vermeld dat Handboek Loonheffingen 2016 begin februari beschikbaar zou zijn. In het handboek staat een overzicht van alle regels voor de loonheffingen die in 2016 gelden. Ondanks deze beloftes is het naslagwerk nog nergens te bekennen. Het ministerie van Financiën heeft nu aangegeven dat het nieuwe handboek in de week van 8 februari 2016 online komt. Tot die tijd moet u het nog met het oude Handboek Loonheffingen (tools) doen.

Handboek Loonheffingen 2016 op papier raadplegen

Zodra de pdf van het Handboek Loonheffingen 2016 beschikbaar is, zal Rendement een nieuw alfabetisch trefwoordenregister samenstellen. Lezers die het handboek liever op papier raadplegen, kunnen het printen en via het register hun weg in het handboek vinden.
Wie het Handboek Loonheffingen 2016 digitaal raadpleegt, kan via toetscombinatie [Ctrl] + [f] eenvoudig binnen de pdf zoeken.

Automatisch bericht bij publicatie

Op Rendement.nl bevat Handboek Loonheffingen 2016 (tool) momenteel alleen nog maar de voorpagina van het nieuwe handboek. Het downloaden van dit voorblad zorgt er wel voor dat u automatisch bericht krijgt zodra het Handboek Loonheffingen 2016 en het door Rendement samengestelde alfabetische trefwoordenregister online staan. 

Bijlagen bij dit bericht