Coronanieuws nu ook in het Engels beschikbaar

26 maart 2020 | Door redactie

Rendement Online biedt nu ook nieuws over de coronacrisis in het Engels aan. Ook werkgevers en werknemers die geen Nederlands spreken, kunnen zo op de hoogte blijven van de maatregelen van de Nederlandse overheid en de adviezen voor werkgevers en ondernemers.

Veel werknemers wonen of werken in Nederland, maar hebben een internationale achtergrond, of werken vanuit het buitenland voor een Nederlandse werkgever. Ook voor die werkgevers en werknemers is het belangrijk dat zij goed op de hoogte blijven van alle maatregelen die de Nederlandse overheid treft in verband met de coronacrisis en de zaken die bij werkgevers en werknemers tijdens deze pandemie op hun pad komen.
Rendement Online draagt graag haar steentje bij en stelt deze Engelstalige informatie daarom gratis ter beschikking.

Wat vindt u op de Engelstalige coronawebsite?

Op de website vindt u belangrijke onderwerpen als:

De berichten worden de komende weken verder aangevuld.

Inschrijven voor coronanieuwsbrief

Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist? Schrijf u hier in voor de Engelstalige coronanieuwsbrief, dan blijft u automatisch op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Ook adviseren wij u om de Engelstalige coronapagina van Rendement Online bij uw favorieten te zetten.
Nederlandstalig coronanieuws, tools, verdiepingsartikelen, infographics vindt u op de themapagina Coronavirus aanpakken. Ook kunt u zich abonneren op de Nederlandstalige coronanieuwsbrief.