Rendement Congressen & Opleidingen

Rendement biedt een groot aantal congressen en opleidingen op het gebied van salarisadministratie, personeelszaken, medezeggenschap, arbo, fiscale zaken, financiële administratie en pc-vaardigheden aan. Deze congressen en opleidingen worden op diverse plaatsen in Nederland en online via een virtual classroom gegeven. Ga direct naar het aanbod per vakgebied:

Nieuw bij Rendement zijn de e-trainingen. Via deze trainingen wordt u zoals gebruikelijk praktisch en actueel op de hoogte gebracht over één onderwerp. Waar en wanneer u wilt! Een overzicht van het complete aanbod vindt u hier.

CEDEO-erkend

Rendement is sinds 2010 CEDEO-erkend! De praktijkgerichtheid en de kwaliteit van de opleidingen en de docenten zijn de belangrijkste pluspunten. Ook op alle andere onderdelen scoorden wij goed tot zeer goed. Dit betekent een klanttevredenheid van maar liefst 96,8%. Bovendien tonen de hoge slagingspercentages ook aan dat het met de kwaliteit van de opleidingen goed zit.

Incompany

Alle opleidingen kunnen ook incompany gegeven worden. Een incompany-training wordt perfect afgestemd op de doelgroep en dus ook op uw organisatie. Daarnaast bespaart u veel geld, want een incompany-training is in verhouding namelijk een stuk voordeliger dan wanneer de deelnemers zich opgeven voor een training met een open inschrijving. Meer informatie via incompany@rendement.nl of tel. (010) 224 80 05 (afdelingen Congressen & Opleidingen).