Rendement biedt een groot aantal cursussen op het gebied van salarisadministratie, personeelszaken, medezeggenschap, arbo, fiscale zaken en pc-vaardigheden aan. Deze cursussen worden op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Kijk voor alle data en locaties op de betreffende website van de opleiding. Een overzicht van het complete aanbod vindt u op www.rendement.nl/opleidingen.

CEDEO-erkend

Rendement is sinds 2010 CEDEO-erkend! De praktijkgerichtheid en de kwaliteit van de cursussen en de docenten zijn de belangrijkste pluspunten. Ook op alle andere onderdelen scoorden wij goed tot zeer goed. Dit betekent een klanttevredenheid van maar liefst 95%. Bovendien tonen de hoge slagingspercentages ook aan dat het met de kwaliteit van de opleidingen goed zit.

Incompany

Alle cursussen kunnen ook incompany gegeven worden. Een incompany training wordt perfect afgestemd op de doelgroep en dus ook op uw organisatie. Daarnaast bespaart u veel geld, want een incompany training is in verhouding namelijk een stuk voordeliger dan wanneer de deelnemers zich opgeven voor een training met een open inschrijving. Meer informatie via incompany@rendement.nl of tel. (010) 224 80 05 (afdelingen Congressen & Opleidingen).