Alert Online wijst de weg in de cyberjungle

30 oktober 2013 | Door redactie

Het is een boodschap die u niet vaak genoeg kunt herhalen: alle medewerkers moeten zich bewust zijn van de risico’s die internet met zich meebrengt. De overheidscampagne Alert Online is voor de tweede keer van start gegaan. Alert Online geeft u onder andere tips die helpen ervoor te zorgen dat de medewerkers in uw bedrijf veilig de digitale wereld betreden.

De campagne Alert Online is weer in volle gang. Tot en met 5 november 2013 organiseert Alert Online allerlei activiteiten om het bewustzijn rond digitale gevaren te vergroten. Zo vinden er de komende dagen verschillende evenementen plaats in het land. Op de website van Alert Online kunt u bekijken of er misschien iets voor u bij zit. Ook treft u op de website allerlei tips speciaal voor bedrijven aan.

Alert Online geeft handige tips

Zo leest u welke trainingen nuttig zijn om te organiseren voor werknemers en zijn er links naar andere websites die u kunnen helpen de online vaardigheden van medewerkers te verbeteren. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op de partnerwebsite beschermjebedrijf.nl. Daar vindt u nog meer tips en kunt u een handige quickscan doen die u vertelt hoe het met de online veiligheid van het bedrijf gesteld is.