Investeer in arbeidsrelaties met een goede inwerkperiode

Over deze cursus

Duur

Videocollege: 9 minuten

Beroepscompetenties

Aan het einde van de cursus weet u hoe de perfecte inwerkperiode eruit ziet. U weet wat preboarding en onboarding precies betekent en hoe u beide fases het beste kunt inrichten om een zo effectief mogelijke inwerkperiode te hebben.

Resultaat

Als u slaagt voor de eindtoets, ontvangt u per e-mail een persoonlijk certificaat. Daarnaast zorgt u ervoor dat pre- en onboarding een investering is dat zich op meerdere fronten terugbetaalt.

De lichten voor de Nederlandse economie staan alweer een tijdje op groen. Goed nieuws dus, maar het betekent ook dat het vinden van het juiste personeel meer inspanning vergt. Dus als u de perfecte werknemer gevonden heeft, ziet u hem liever niet binnen een paar maanden weer vertrekken. Investeren in de relatie met nieuwe werknemers is daarom hard nodig. En dat begint al vóór de eerste werkdag.

Uw resultaat

U heeft nog geen toets gemaakt

Gerelateerd aan deze tool

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

E-learningcursussen

  • Identificatieplicht
    • Videocollege 6 minuten

    De identificatieplicht houdt in dat werkgevers de identiteit van nieuwe werknemers moeten vaststellen. De identificatieplicht bestaat uit drie delen: de verificatieplicht, de bewaarplicht...

Heeft u een vraag over Indiensttreding?

Emma Bevers

Advocaat arbeidsrecht

Vasteland Advocaten
Adviseur is nu beschikbaar