Gratis webinars over fondsenwerving

3 februari 2016 | Door redactie

Fondsenwerving is een belangrijke inkomstenbron voor uw organisatie. Sinds kort is het mogelijk om gratis webinars te volgen, waardoor fondsenwervers de grote hoeveelheid kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.

Uw organisatie kan veel baat hebben bij fondsenwerving (tool). Het maakt uw organisatie namelijk minder afhankelijk van andere financiers en geeft meer mogelijkheden om de doelstellingen te behalen. Het werven van fondsen is echter niet eenvoudig. Baukje Stam, Reinier Spruit en ifunds bieden daarom gratis webinars aan, zodat het makkelijk is om expertise en ervaring uit te wisselen.

Vragen stellen bij de webinar

In eerste instantie zal er maandelijks een webinar zijn van ongeveer een uur. De webinars worden op werkdagen in de ochtend gegeven. Tijdens de webinars is het mogelijk om vragen te stellen. Achteraf kan de opname van de webinar worden teruggekeken, maar ontbreekt dus wel de mogelijkheid om vragen te stellen. Voor de komende webinars staan de volgende onderwerpen al ingepland:

  • 18 februari: ontdek ze: de belangrijkste geefmotieven en klantgroepen;
  • 31 maart: nu online veel meer leads en donateurs werven;
  • 21 april: begrijp je doelgroep beter door kennis over trends;
  • 26 mei: weg met de campagne kalender – welkom donor journey’s!
  • 30 juni: innovaties en nieuwe verdienmodellen: wat kan ik ermee?

Op de website kunt u zich gratis aanmelden voor deze webinars. Heeft u zelf een onderwerp voor een webinar, dan kunt u die ook aandragen. Er wordt dan gekeken of er voldoende animo voor het onderwerp is.