Nieuw platform fondsenwerving per oktober

Het Instituut Fondsenwerving (IF) komt in oktober met een nieuw kennis-deel-ontmoetingsplatform. Het doel van het platform is om de kennis over filantropie voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is het platform ook geschikt gemaakt voor netwerken.

28 september 2016 | Door redactie

Het platform moet alle informatie over filantropie samenbrengen. Op het platform van het Instituut Fondsenwerving komt in ieder geval een kenniscentrum met onder andere white papers, verwijzingen naar websites en boeken, rapporten, onderzoeken en modellen. De inhoud voor het kenniscentrum komt van leden, relaties, websites en literatuur. Medio oktober zal het platform van start gaan.

Webinars fondsenwerving ook centraal aangeboden

Daarnaast bundelt het platform de verschillinde opleidingsmogelijkheden over de filantropie. Per 1 januari 2017 zal ook FondsenwervingWebinars.nl onderdeel uit gaan maken van het nieuwe kennisdelingsplatform van IF.  Deze website biedt verschillende gratis webinars over fondsenwerving. Deze webinars zijn straks ook beschikbaar via het platform, zodat de kennis over filantropie voor iedereen eenvoudig toegankelijk is.