Laat uw inkomsten stijgen met SponsorKliks

Voor veel stichtingen en verenigingen is het lastig om voldoende inkomsten te krijgen. Met SponsorKliks is het eenvoudig om uw inkomsten te laten stijgen. Uw organisatie moet zich daarvoor alleen aanmelden bij SponsorKliks en ervoor zorgen dat eventuele online aankopen bij webwinkels van leden en supporters voortaan via SponsorKliks lopen.

20 juli 2016 | Door redactie

Uw organisatie heeft financiële middelen nodig om zich in te zetten voor de goede doelen. Het is dus belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan fondsenwerving. Met SponsorKliks (een affiliatenetwerk voor non-profitorganisaties) kan uw organisatie eenvoudig wat extra geld in het laatje krijgen. Iedereen kan met SponsorKliks namelijk een financiële bijdrage leveren aan het goede doel van uw organisatie, zonder daarvoor extra geld kwijt te zijn.

Aankopen doen via SponsorKliks

Om hiervan te profiteren, moet u zich aanmelden op de website van SponsorKliks. Na aanmelding kan iedereen voortaan online aankopen bij webwinkels doen via de SponsorKlikspagina van uw organisatie. Dit geldt bijvoorbeeld voor het online reserveren van een restaurant via Dinnersite.nl of een online aankoop bij Bol.com. Deze webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks voor elke bestelling die via hen wordt gedaan. SponsorKliks stort 75% van deze commissie op de bankrekening van uw organisatie. Hiervoor is het alleen nodig dat de aankoop via SponsorKliks loopt. Zorg er dus voor dat u het gebruik van SponsorKliks voldoende onder de aandacht brengt!