Nationale Vakdag Fondsenwerving is op 29 maart 2018

7 februari 2018 | Door redactie

Op donderdag 29 maart 2018 is de elfde editie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Na het volgen van deze dag bent u weer helemaal op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving.

De ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving gaan snel . Het is aan uw organisatie om bij te blijven en de juiste kanalen te kiezen. Dat is vaak niet eenvoudig, omdat dit ook afhankelijk is van de branche van uw organisatie en de doelgroep. De Nationale Vakdag Fondsenwerving is de ideale dag om die kennis over fondsenwerving bij te spijkeren en branchegenoten te ontmoeten. Normaal gesproken is deze dag in november, maar door een faillissement kon die dag toen niet doorgaan. Gelukkig is er een opvolger gevonden en kan de vakdag op 29 maart 2018 alsnog plaatsvinden.

Delen van kennis en ervaring

De Nationale Vakdag Fonsenwerving is bedoeld voor iedereen bij goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen, die betrokken is bij fondsen- en ledenwerving, van fondsenwerver tot directie- en bestuursleden. De bezoeker krijgt een dag vol inspiratie, tips, adviezen en netwerkmogelijkheden. Er zijn nationale en internationale sprekers en daarnaast is het mogelijk om in kleinere groepen door te praten over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving. Verder zullen verschillende leveranciers hun kennis en ervaring delen op de infomarkt.

Ideale plek voor fondsenwerver

Een ideale plek dus voor fondsenwervers om informatie in te winnen, vragen te stellen over fondsenwerving en inspiratie op te doen. De komende tijd zal er meer bekend worden over de onderwerpen van de sprekers. Binnenkort kunt u zich ook inschrijven voor deze dag. Mocht u zich al hebben ingeschreven voor de vakdag in november, dan heeft u een aparte e-mail ontvangen met informatie. De Nationale Vakdag Fondsenwerving zal plaatsvinden in het Maasgebouw van Stadion De Kuip in Rotterdam.