Handboek Loonheffingen 2016 met register

Zoals ieder jaar heeft Rendement een alfabetisch trefwoordenregister samengesteld voor het Handboek Loonheffingen 2016. U kunt het Handboek inclusief register nu downloaden.

12 februari 2016 | Door redactie

De Belastingdienst heeft na wat vertraging onlangs de eerste versie van het Handboek Loonheffingen 2016 gepubliceerd. Gebruikers van het Handboek die het op papier willen raadplegen, moeten het zelf printen. Een trefwoordenregister is dan erg handig, maar de Belastingdienst maakt dit al een aantal jaren niet meer. Zoals ieder jaar heeft Rendement het ontbrekende register alsnog voor u samengesteld. U kunt het complete Handboek Loonheffingen 2016 met register (tool) nu downloaden.

Drie keer per jaar nieuwe pdf met register

De informatie op de site van de Belastingdienst wordt het hele jaar door bijgewerkt. Net als vorig jaar zal de fiscus de pdf van het Handboek Loonheffingen ieder kwartaal actualiseren. Rendement zal daarom ook ieder kwartaal een nieuwe versie van het Handboek Loonheffingen 2016 mét register online zetten. Bij het downloaden van het Handboek kunt u aangeven dat u een notificatie per e-mail wilt ontvangen zodra er een nieuwe versie beschikbaar is.