Innovatiescan brengt uw onderneming hogerop

24 april 2014 | Door redactie

Weet u niet hoe u ervoor kunt zorgen dat uw onderneming meer innovatiegericht kan presteren? Dan biedt de innovatiescan een mooie uitkomst. Door het invullen van de innovatiescan krijgt u gratis inzicht in de mogelijkheden die u kunt invoeren om te innoveren.

U kunt op de website van MKB Servicedesk de innovatiescan invullen. Na het beantwoorden van een aantal vragen geeft de innovatiescan aan waar uw onderneming op de innovatieladder staat en waar u nog aan moet werken. U krijgt na het beantwoorden van deze vragen direct tips, adviezen en een persoonlijk stappenplan waarmee u ook daadwerkelijk aan de slag kunt gaan. Alle ondernemingen in alle sectoren kunnen gebruikmaken van de innovatiescan.

Hoe staat het innovatievermogen van uw onderneming ervoor?

De vragen die u moet beantwoorden gaan over de vernieuwingen binnen uw onderneming. Aan de hand van de vragen wordt het innovatievermogen van uw onderneming, de mate waarop uw onderneming inspeelt op de markt, de kansen die u ziet en de manier waarop u met andere ondernemingen samenwerkt geanalyseerd. Innovatie is van groot belang met name voor mkb-ondernemingen, omdat dit uw concurrentiepositie kan versterken. 

Stel gratis uw vragen

MKB AdviesdeskHeeft u vragen over innovatief ondernemen, dan kunt u deze als Premium-abonnee gratis stellen aan de experts van MKB Adviesdesk. U krijgt gegarandeerd antwoord binnen vijf werkdagen. Wacht niet langer en stel uw vraag!