Tot 30 juni aanmelden voor Oranje Handelsmissiefonds

24 juni 2022 | Door redactie

Organisaties die kans willen maken op intensieve begeleiding bij internationaal te ondernemen, kunnen zich nog tot 30 juni opgeven voor het Oranje Handelsmissiefonds. Zij maken dan kans op een goede entree in het exportland, bijvoorbeeld door mee te kunnen met handelsmissies.

Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) is in 2013 opgericht op initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het fonds werkt samen met een aantal partners (ING, KLM, MKB-Nederland en sinds 2022 EY, UPS en supporting partner Taleninstituut Regina Coeli). Een jury kiest elk jaar 10 winnaars. De winnaars worden gekozen op basis van de kracht van hun product of dienst, hun ambitie en de motivatie om in een bepaald land succesvol te zijn. Organisaties die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op hun agenda hebben staan, maken meer kans.

Kans om internationale ambities waar te maken

De winnaars krijgen intensieve begeleiding bij het betreden van de buitenlandse markt. Zo worden ze geholpen bij het opbouwen van hun netwerk, mogen ze mee op een handelsmissie en kunnen ze hun ideeën of producten op een grote beurs presenteren. Dit maakt de kans op orders vanuit het buitenland groter en internationaal ondernemen succesvoller. Deelname aan het Oranje handelsmissiefonds is gratis. Organisaties kunnen zich nog tot 30 juni aanmelden.

Bijlagen bij dit bericht