Jaarrekening Hulp App voor ondernemers

13 oktober 2014 | Door redactie

U kunt al vanaf 2012 gebruikmaken van de gratis Jaarrekening Hulp App bij het opstellen van de jaarrekening van de onderneming. Deze app is nu verbeterd door de toevoeging van bijvoorbeeld vragen over een nood(opvolgings)plan.

De Jaarrekening Hulp App helpt u om de jaarrekening op te stellen. De populariteit van de gratis app blijkt uit het feit dat de app al duizenden keren is gedownload. De app is ontwikkeld door een middelgroot accountants- en adviesbureau en kan ook gebruikt worden in het onderwijs. 

Geen financiële achtergrond vereist

U hoeft geen financiële studie gevolgd te hebben om de app te begrijpen. Doordat de app uitleg geeft over balansposten, wordt u  in stapjes op de hoogte gebracht van de belangrijke begrippen. Hierdoor is de app ook geschikt voor het onderwijs.
Het doorlopen van de app is eenvoudig, want u hoeft slechts drie stappen te nemen om tips te krijgen. De app neemt de posten van de jaarrekening als uitgangspunt, deze moet u tijdens het doornemen van de stappen invullen. De uiteindelijke adviezen worden gegeven vanuit de invalshoek van de bank, de fiscus en de concurrent. Het advies gaat in op financiële en fiscale aspecten van uw onderneming. De Jaarrekening Hulp App is beschikbaar via www.jaarrekeninghulp.nl.