Het Nieuwe Werken in salarispakketten

4 september 2013 | Door redactie

Het Nieuwe Werken is ook van invloed op de ontwikkeling van salarissoftware. In steeds meer pakketten kunt u tegenwoordig gegevens opvragen via de smartphone of tablet-pc. Zulke technische snufjes zijn natuurlijk handig, maar u moet er ook op kunnen vertrouwen dat de nieuwste wet- en regelgeving is verwerkt in het salarispakket.

Als u voor de keuze staat om een nieuw salarispakket aan te schaffen, is het belangrijk om een pakket te kiezen dat aansluit op de behoeften van uw onderneming. Functionaliteiten zoals cloud computing en mobile computing maken het (automatisch) delen en uitwisselen van informatie een stuk gemakkelijker, wat een uitkomst kan zijn als u in uw onderneming Het Nieuwe Werken toepast. 

Werkt u regelmatig thuis?

Houd dus bij het kiezen van een salarispakket rekening met de mate waarin Het Nieuwe Werken is doorgevoerd in uw onderneming. Werkt u voornamelijk nog traditioneel op kantoor of werkt u regelmatig vanuit huis of een derde werkplek? Dit is belangrijk voor het type salarispakket dat u voor uw onderneming kiest. U wilt mogelijk immers vanaf iedere werkplek de salarisadministratie kunnen raadplegen.