Bedrijven bedanken voor hun inzet en steun

2 november 2022 | Door redactie

Op vrijdag 18 november 2022 is het de dag van de ondernemer. Een ideaal moment om de bedrijven die uw organisatie een warm hart toedragen in het zonnetje te zetten. Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) heeft daarvoor een handige toolkit ontwikkeld.

MKB Nederland wil ondernemers met de dag van de ondernemer bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet en met deze dag willen ze het ondernemerschap vieren. Non-profitorganisaties kunnen hier goed bij aansluiten door ondernemers te bedanken voor hun menskracht, geld, kennis, spullen en media-aandacht. Deze dag van de ondernemer is een mooie kans om de ondernemers te bedanken en de relatie te versterken.

Stappenplan om ondernemer te bedanken

NOV heeft een toolkit ontwikkeld om organisaties daarbij te helpen. Er is een Good Busy certificaat ontwikkeld, dat een organisatie kan uitreiken aan de ondernemer. Het certificaat is helemaal op maat te maken voor de ondernemer met eigen logo en tekst. Daarna is het mogelijk om het certificaat uit te printen en in een lijst te plaatsen. Er is een stappenplan beschikbaar voor non-profitorganisaties, zodat ze er een mooi persmoment van kunnen maken. Daarnaast is er ook een afbeelding voor sociale media gemaakt, zodat een organisatie ook op die manier de ondernemer kan bedanken. Op de website dagvandeondernemer.nl vindt u nog meer inspiratie en tools om de ondernemers te bedanken.