Batterij vernieuwde iPad 2 gaat langer mee

De nieuwste iPad heeft al snel de voorkeur als een bedrijf besluit om met tablets te gaan werken. Toch zijn er genoeg redenen om voor de iPad 2 te kiezen. Apple heeft een aanpassing aan de iPad 2 gedaan waardoor het weer iets interessanter is geworden om voor die versie te kiezen. Nieuwe modellen van de iPad 2 hebben namelijk een snellere chip waardoor de accu langer meegaat.

15 mei 2012 | Door redactie

Apple heeft de iPad 2 voorzien van een nieuwe chip. Deze chip is een stuk sneller dan het type dat in oudere modellen te vinden is. Een bijkomend voordeel van de snelle chip is dat de batterij van de iPad 2 langer meegaat. Uit metingen van onderzoekers van de website Anandtech blijkt dat de batterij 15% langer meegaat tijdens het browsen dan voorheen. Bij  het spelen van spelletjes en het kijken naar video is het verschil nog groter.

Nieuwe iPad 2 niet te herkennen

Kiest uw bedrijf voor de iPad 2, dan zult u waarschijnlijk deze types met nieuwe chip willen aanschaffen. Dat is alleen niet zo makkelijk als u misschien zou denken. Aan de buitenkant van de iPad 2 is namelijk niet te zien welke chip erin zit. Alleen met een speciale app kunt u controleren welke chip het apparaat bevat. Wat u natuurlijk wel kunt doen, is vragen aan uw leverancier of hij u de nieuwste types kan leveren.