WhatsApp verblijdt iOS 7-gebruikers met update

Veel iPhones en iPads zijn al een tijdje voorzien van iOS 7. Gebruikers moesten het zonder een iOS 7-versie van WhatsApp doen. Nu is de WhatsApp-update voor het nieuwe besturingssysteem dan toch verschenen in de App Store. Het uiterlijk van de app is helemaal in iOS 7-stijl. Daarnaast zijn er allerlei handige nieuwe functies bij gekomen.

6 december 2013 | Door redactie

Voor de liefhebber is de iOS 7-versie van WhatsApp beschikbaar in de App Store. WhatsApp heeft een compleet ander uiterlijk gekregen, helemaal afgestemd op het nieuwe iOS 7. Natuurlijk is niet alleen het uiterlijk vernieuwd. U kunt voortaan ook de standaardtonen van iOS 7 gebruiken om u op een WhatsApp-bericht te wijzen. Verder is het nu mogelijk om hetzelfde bericht naar meerdere ontvangers te sturen zonder een groep aan te maken. Die functie heet Verzendlijst.

Bijsnijden in WhatsApp

Er zijn ook nieuwe mogelijkheden voor het versturen en ontvangen van afbeeldingen via WhatsApp. Die zijn in de voorvertoning groter dan voorheen. De ontvanger hoeft het plaatje niet meer uit te vergroten om dat te kunnen bekijken. Verstuurt u zelf een afbeelding, dan kunt u die eerst bijsnijden als u dat wilt.