App houdt u op de hoogte van nieuwe wetten

Het zou zonde zijn als uw organisatie onbedoeld de wet overtreedt. Daarom is het van belang dat u op de hoogte bent van wetswijzigingen. De Nieuwe Wetten-app helpt u daarbij. Installeer de Nieuwe Wetten-app op uw smartphone, en laat collega’s voor wie wetgeving relevant is dat ook doen. Zodra er een wetswijziging op komst is, krijgt u dan een melding.

16 november 2012 | Door redactie

Is het voor u nuttig om een overzicht te hebben van actuele wetswijzigingen, dan is de NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven een handig hulpmiddel. Zodra er een wijziging in de wet- en regelgeving op komst is, geeft de Nieuwe Wetten-app u een seintje. De wetten zijn ingedeeld in de categorieën: administratie, bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer. Per categorie kunt u aangeven of u meldingen wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen en de ingangsdatum van de nieuwe wetten en regelgeving. Ook kunt u aangeven op welk moment u deze meldingen op uw smartphone wilt ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit: drie maanden, één maand of één week van tevoren of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen.

Nieuwe Wetten-app voor smartphone en tablet

Wilt u meer achtergrondinformatie over de wet- of regelgeving, dan klikt u in de app op de wet. U krijgt dan alle relevante informatie te zien, zoals een korte beschrijving van de wet, wie de doelgroep is en wat de ingangsdatum wordt. Wilt u meer informatie, dan kunt u via een link de website Antwoord voor bedrijven bezoeken. Met de NieuweWetten-app kunt u de wetswijzigingen en nieuwe regels ook delen via sociale media zoals LinkedIn, direct in uw agenda zetten of doorsturen per e-mail. De NieuweWetten-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten. Bekijkt u de nieuwe wetten regels liever op uw pc, dan kunt u terecht op Antwoord voor bedrijven.