App toont het belangrijkste in zee aan tweets

Vol frisse moed opent u de Twitter-site op uw computer of Twitter-app op uw smartphone om te zien wat er speelt. Maar er wórdt daar toch wat afgekletst! De kans is groot dat u al snel de draad kwijt bent tussen de duizenden tweets. De nieuwe app Hash helpt u om het allerbelangrijkste nieuws eruit te vissen.

6 november 2014 | Door redactie

Als u benieuwd bent wat op Twitter de onderwerpen van de dag zijn, maar u ontbeert het geduld om elke dag de brij aan tweets door te spitten, is de nieuwe app Hash (volledige naam ‘Hash – Today’s Talking Points’) misschien wat voor u. De app toont u een overzicht van de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen. Klikt u een onderwerp aan, dan krijgt u een selectie van tweets te zien. Onderaan de app staan populaire categorieën. Hash is in het Engels en toont voornamelijk internationale issues.

Gratis Twitter-app Hash zonder jargon

De app is zo simpel mogelijk gemaakt: zo zult u er geen jargon aantreffen en wordt de presentatie opgeleukt met afbeeldingen. U hoeft niet in te loggen op Twitter om de app te gebruiken. U kunt Hash gratis downloaden in de App Store.